Det stationære galleri. En bod ved vejen. 

 

2013 2019 2017
Om Sommergalleriet Udstillinger Odsherred og Kunsten Øen og Drømmen Foredrag og Kurser Kontakt 

 

Sommergalleriet.

Udstillinger. 

Et begreb, et forum og et mødested for kunst. 

Sommergalleriet har  deltaget i den censurerede udstillingsevent:  Kunstdage i Pinsen i Odsherred i 2013 og 2017.

Begge gange var der over 200 besøgende, salget gik godt, og stemningen var helt i top. I 2013 havde publikum mulighed for at være med til at male udsigten mod Nexelø, og i 2017 var der konkurrencen Name It, hvor den, der skrev den bedste titel til et fabulerende billede, vandt billedet. Desuden var der foredrag om De gamle odsherredsmalere, som jeg husker dem.

Herunder ses et udvalg af fotos fra de to events, hvor de rigtig mange interesserede og positive besøgende, gav en helt speciel stemning og oplevelse. Mange tak til alle dem, der var med til at gøre Kunst i Pinsen til noget ganske særligt i Sommergalleriet. Desværre kan ingen billeder gengive det liv, den entusiasme og det samvær, vi havde i Sommergalleriet.

Der ligger en klar filosofi bag disse former for udstillinger. Du kan læse mere om mine bestræbelser om at bringe kunsten ud i det offentlige rum her

 

2013 2017

 

 

 

 

   

   

Udsigten males af små og store.

 

Nogle af de flotte resultater.

Konkurrencens første besvarelse afleveres.

Hele huset var klædt på med billeder.

Foredraget trak langt flere besøgende, end vi havde ventet. Kun fordi venlige naboer hjalp med stole, fik vi plads til alle.

   

Hvad pressen skrev. Nordvestnyt den 16. maj 2013.

Odsherreds Kunstdage sørgede meget venligt for at optage en film om deltagerne i Odsherreds Kunstdage. Klik her for at se optagelserne fra mit atelier

   
proeve